søndag den 9. maj 2010

Udflugt til Skoven



Lørdag d.8 blev vi delt ind i 3 grupper - flora, småkravl og træer som vi så skulle ud i en skov og eksperimentere med. Vores opgaver var at finde ud af noget mere omkring biotoperne og at kunne sætte en aktivitet igang.

Sammen med Winnie valgte jeg gruppen "træer" da det nok er et område jeg gerne vil lære lidt mere om ;-) Så ud fra bestemmelses plancher og håndbøger gik vi på jagt efter de forskellige træ/blad sorter. Vi plukkede også nogen bøgeblade som man kan spise, hvilket faktisk slet ikke smager så dårligt!






Af aktiviteter valgte vi "føle-legen". Først var der en der fik bind for øjnene og blev ført hen til et træ. Bagefter skulle vedkommende så finde deres træ igen uden bindet!! Det gik faktisk rigtig godt, tror kun der var én der gættede forkert.




Ved de andre grupper blev vi bl.a tilbudt varm brændenældesuppe (super skønt på en kold regnfuld dag) og sukker violer! Lidt specialt, men naturen smager faktisk slet ikke så slemt igen. Dyrene undlod vi dog at spise så der fik vi bare set de forskellige arter og hvilke aktiviteter man bla. kan sætte igang (fx.blive fanget i et "edderkoppespind").

Ingen kommentarer:

Send en kommentar